Seg Fault again!

Alan Lord lord_alan at dsl.pipex.com
Tue Oct 17 02:14:47 PDT 2006


Hi Guys,

Remember I mentioned that jhalfs seg faulted on me last time round?

Well, last night I downloaded version 2.0 and started a new build - went 
to bed! This morning the build had stopped at:

--------------------------------------------------------------------------------
  Building target 056-stripping
  [++|./progress_bar.sh: line 45: 30008 Segmentation fault      sleep 
.12 sec

  Target 056-stripping OK
--------------------------------------------------------------------------------

My host is a pretty recent LFS (based on svn-20060516 with a 2.6.16.16 
kernel)

I have built "lots" of LFSs on this box (since about lfs 3.x) and lots 
of blfs too. I'm pretty happy about the h/w :-) it seems very stable.

Running top whilst jhalfs is running give me:

> top - 10:12:18 up 3 days, 18:57,  2 users,  load average: 2.15, 1.68, 0.83
> Tasks:  67 total,   4 running,  63 sleeping,   0 stopped,   0 zombie
> Cpu(s): 83.9% us, 13.8% sy,  0.0% ni,  0.0% id,  2.3% wa,  0.0% hi,  0.0% si
> Mem:    254568k total,   240520k used,    14048k free,    24572k buffers
> Swap:   530136k total,    88716k used,   441420k free,   121360k cached
> 
>   PID USER      PR  NI  VIRT  RES  SHR S %CPU %MEM    TIME+  COMMAND
> 22233 root      17   0  3352 2328  656 S 30.5  0.9   0:00.93 make
> 22304 root      19   0  8080 3076 1660 R  0.3  1.2   0:00.01 cc1
>     1 root      16   0  1468  424  400 S  0.0  0.2   0:00.46 init

The last time this occured I restarted make and it ran to conclusion 
with no further errors. I have restarted it again and I expect the same 
will happen again. I will report back if it re-occurs.

Hope this helps someone.

Thanks again,

Alan




More information about the alfs-discuss mailing list