[blfs-support] Autofs problem on LFS7.2

Cliff McDiarmid cliffhanger at gardener.com
Wed Mar 20 15:53:34 PDT 2013



> ----- Original Message -----
> From: lfs65 at cruziero.com
> Sent: 03/20/13 12:30 AM
> To: BLFS Support List
> Subject: Re: [blfs-support] Autofs problem on LFS7.2
> 
> > Date: Tue, 19 Mar 2013 17:23:26 -0400
> > From: "Cliff McDiarmid" <cliffhanger at gardener.com>
> > To: "BLFS Support List" <blfs-support at linuxfromscratch.org>
> > Subject: Re: [blfs-support] Autofs problem on LFS7.2
> >
> .
> .
> >
> > > * have only the following in /etc/auto.testautomount :
> > >  sandisk -fstype=vfat,sync,gid=floppy,umask=002 :/dev/sdb
> > >  Just to double-check: if you mount /dev/sdb manually using those mount-opts, 
> > >  then it goes all-ok?
> >
> > Checked '-fstype=vfat,sync,gid=floppy,umask=002  :/dev/sdb'  This did not work when mounted manually, the only command that worked was 'mount /dev/sdb /mnt/sandisk(or any other mount point)' i.e. it would not accept'-fstype', either with vfat or ext2.
> >
> > Anyway - created all the above and reduced the /etc/auto.testautomount file to 'sandisk   :/dev/sdb'.  Nothing would mount.  I can mount manually and see the contents of the USB stick, but not with automount.
> >
> 
> When are you available to debug this back'n'forth over a few days and nail it 
> down inside that time-frame: it's kinda sub-optimal to have such long gaps 
> between stages.

Fair comment - I'm back at home now after travelling and in a position to sort this, let's go. I can answer every evening.  Apoligies again.

regards

MAC





More information about the blfs-support mailing list