[blfs-support] Autofs problem on LFS7.2

Cliff McDiarmid cliffhanger at gardener.com
Sat Mar 23 10:25:55 PDT 2013


> ----- Original Message -----
> From: lfs65 at cruziero.com
> Sent: 03/23/13 03:13 PM
> To: BLFS Support List
> Subject: Re: [blfs-support] Autofs problem on LFS7.2
 
> Is automount definitely running ok - can you post the output of:
> $ ps auxwww | grep -i auto

root      1727  0.0  0.0   2936   876 ?        Ssl  17:11   0:00 automount
cliffys   1962  0.1  0.1   7532  3744 tty2     S+   17:12   0:00 nano autofs
cliffys   1964  0.0  0.0   4764   900 tty1     S+   17:12   0:00 grep -i auto


> What is the path to your autofs init script: is it '/etc/init.d/autofs' or 
> '/etc/rc.d/rc.autofs' or what? Can you post back the output of:
> $ find /etc -xdev -type f -iname '*autofs*' -ls

find: `/etc/polkit-1/rules.d': Permission denied
826456    4 -rw-------   1 root     root          232 Feb 20 20:23  /etc/autofs_ldap_auth.conf
826455    4 -rw-r--r--   1 root     root         3845 Feb 20 20:23  /etc/sysconfig/autofs
826462    4 -rw-r--r--   1 root     root          449 Feb 20 20:30  /etc/sysconfig/autofs.conf
find: `/etc/cups/ssl': Permission denied
826454    4 -rwxr-xr--   1 root     root         3297 Feb 23 21:00  /etc/rc.d/init.d/autofs

> When you do run the init script with the 'reload' param, what messages if any 
> get printed on your screen - can you copy'n'paste them here?

*  Reloading maps      [  OK  ]

thanks

MAC



More information about the blfs-support mailing list